Babagan Kita

Babagan Kita

company-reception

Hot Electronics Co., Ltd. wis nyipta desain & manufaktur tampilan LED bermutu luwih saka 18 taun suwene.

Kanthi dilengkapi tim profesional lan fasilitas modern kanggo ngasilake produk tampilan LED sing apik, Elektronik Panas nggawe produk sing wis akeh ditemokake ing bandara, stasiun, pelabuhan, gymnasium, bank, sekolah, gereja, lsp.

Produk LED nyebar nyebar ing 100 negara ing saindenging jagad, kalebu Asia, Timur Tengah, Amerika, Eropa lan Afrika.

Saka stadion nganti stasiun TV, konferensi & acara, Hot Electronics nyedhiyakake macem-macem solusi layar LED sing apik kanggo energi lan pasar kanggo industri, komersial lan pamrentah ing saindenging jagad.

Kita bakal luwih seneng ngrancang layar LED lan solusi sing disesuaikan karo sampeyan. Apa sing digunakake kanggo merek, iklan, hiburan utawa seni, Hot Electronics bakal menehi solusi LED sing bakal njamin investasi sampeyan bisa ditrapake nganti pirang-pirang taun.

Visi Kita

Dadi produsen produk LED kelas pertama

Dadi basis manufaktur produk LED global sing utama

Dadi ahli produk integritas LED kanggo ngrancang, riset, ngembangake, ngontrol sistem.

Sejarah Kita

Hot Electronics Co., Ltd. minangka anak perusahaan Hongkong Tian Guang Electronics Co., Ltd., sing didegake ing taun 2003, lan duwe sejarah udakara 18 taun. Hot Electronics Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi tingkat khusus ing riset lan pangembangan, produksi lan layanan produk tampilan LED.

Hot Electronics Co., Ltd. minangka pemasok utama produk lan solusi aplikasi LED ing luar negeri. Kita duwe sistem R&D, manufaktur, penjualan lan layanan lengkap. Kita setya nyedhiyakake produk lan solusi aplikasi tampilan LED bermutu tinggi lan kinerja tinggi kanggo pangguna ing omah lan ing luar negeri. Saiki, produk utamane nutupi layar standar sing dipimpin standar warna, layar dipimpin warna ultra tipis, layar led sewa, nada piksel cilik definisi tinggi lan seri liyane. Produk kasebut didol menyang Eropa lan Amerika Serikat, Timur Tengah lan negara lan wilayah liyane. Wis akeh digunakake ing papan olahraga, radio lan televisi, media umum, pasar dagang lan organisasi komersial lan organ pamrentah lan papan liyane.

company-reception2

Hot Electronics Co., Ltd. minangka perusahaan layanan energi profesional lan wis mlebu dhaptar perusahaan jasa konservasi energi kaping papat Komisi Nasional Pembangunan lan Reformasi. Hot Electronics Co., Ltd. nduwe tim pemasaran kanthi pengalaman EMC sing akeh lan tim manajemen berkualitas tinggi kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi audit energi profesional, desain proyek, pembiayaan proyek, pengadaan peralatan, konstruksi teknik, instalasi peralatan lan komisioning, lan pelatihan personel .

Ing taun 2009, Hot Electronics Co., Ltd. dipilih dadi unit kerja sama proyek "Program 863" saka "Rencana Lima Taun Kesebelas". Kajaba iku, proyek LED sing ana gandhengane karo perusahaan diwenehi peringkat "Top 500 Proyek Industri Modern ing Guangdong" lan "Top 500 Proyek Industri Modern ing Guangdong" minangka "Proyek Nomer Siji" industri berkembang strategis Komite Partai Provinsi Guangdong lan Provinsi Pamrentahan.

CE-LVD-zhengshu
CE-EMC-zhengshu
ISO-zhengshu
Rohs-zhengshu

Ing wulan Agustus 2010, Hot Electronics Co., Ltd. nyipta Pusat Penelitian lan Pengembangan Teknik LED Tampilan LED LED minangka pimpinan lan pimpinan teknis industri LED ing Shenzhen, lan disetujoni dening Panitia Industri Sains lan Teknologi lan Komite Teknologi Informasi lan Perdagangan.

zhensghu1
zhengshu2

Ing taun 2011, Hot Electronics Co., Ltd. nggawe kantor bisnis perdagangan manca negara ing Wuhan, Hubei.

Ing 2016, Tampilan LED Hot Electronics Co., Ltd. P3 / P3.9 / P4 / P4.8 / P5 / P5.95 / P6 / P6.25 / P8 / P10 lsp entuk sertifikat CE, RoHS.

Hot Electronics Co., Ltd. wis nindakake proyek ing 180 negara ing saindenging jagad. Antarane, ing 2016 lan 2017, loro stasiun TV utama didegake ing stasiun televisi ing Qatar, kanthi jembar 1.000 meter persegi.

Layanan Kita

Klub, area stadion, alun budaya, dalan komersial, area hiburan, panggung seni, pusat pameran, lanskap kutha, perusahaan lan institusi, administratif lan lapangan liyane.

Tujuan layanan: Cepet, Wektu, Pelanggan luwih dhisik

1. Enquiry gratis sadurunge lan sawise adol. 2. Jaminan: 2 taun. 3. Ngramut lan ndandani. Nanggepi wektu (sajrone 4 jam). Ndandani sajrone 24 jam amarga gagal umum, 72 jam amarga gagal parah. Tetep ajeg. 4. Nyedhiyakake suku cadang lan tol teknis kanggo jangka panjang. 5. Dhukungan teknologi kanggo tumindak lan program sing penting. 6. Upgrade sistem gratis. 7. Latihan gratis.

1. Konsultasi proyek 2. Saran konstruksi struktur 3. Asisten instalasi ing situs 4. Latihan operasi rutin insinyur

Jaminan Rong Taun: Sajrone periode jaminan 2 taun, bagean kegagalan bisa diganti kanthi gratis dudu amarga penyalahgunaan sing salah. Sawise 2 taun, biaya bagean mung bakal dikenani biaya.

Pengepakan

Miturut pola pengepakan sing beda-beda, pengepakan karton, pengepakan kasus penerbangan.

packing