Produk

  • Wi-fi Intelligent led Adverting Board

    Wi-fi sing cerdas dipimpin Papan Adverting

    ★ Kontrol sistem otomatis, wifi, 3G / 4G, USB, cara kontrol jarak adoh sing trep ing internet

    ★ Gampang mbusak pangopènan, akses ngarep

    ★ Perlindhungan akrilik akrilik

    ★ Cocog kanggo nggantung, dipasang ing tembok, ngadeg ing dhasar, ngadeg krenjang lan instalasi kreatif

    ★ Ngatur ukuran luwih gedhe utawa luwih cilik

    ★ Piranti multi- hotel, bank, rumah sakit, restoran lsp

  • Slim Cabinet SMD LED Poster Display P5 , Lightness Led Light Box Screen Rental

    Tampilan Poster LED SMD Kabinet Ramping P5, Sewa Layar Kotak Lampu Cahaya

    Papan Asal: Guangdong, China

    Jeneng: HOT

    Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

    Nomer Model: P5

    Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

    Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

    Regane: bisa dirembug

    Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

    Wektu Pengiriman: 10-25 dina sawise mbayar

    Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

    Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi saben wulan