babagan kita

Tampilan LED ngrancang

Hot Electronics Co., Ltd. wis nyipta desain & manufaktur tampilan LED bermutu luwih saka 18 taun suwene. Kanthi dilengkapi tim profesional lan fasilitas modern kanggo ngasilake produk tampilan LED sing apik, Elektronik Panas nggawe produk sing wis akeh ditemokake ing bandara, stasiun, pelabuhan, gymnasium, bank, sekolah, gereja, lsp. Produk LED nyebar nyebar ing 100 negara ing saindenging jagad, kalebu Asia, Timur Tengah, Amerika, Eropa lan Afrika.

PRODUK

INQUIRY

PRODUK

  • Layar LED P2.6 HD Indoor

    Tingkat nyegerake dhuwur 3840Hz. Lemari casting kanthi kunci kurva +/- 15 °. 500mm x 500mm / 500mm x 1000mm otpion kabinet. Tingkat LED sing luwih dhuwur tampilan LED sewa njero ruangan P2.6.
    Indoor HD P2.6 LED screen
  • Flying Drone UHD Pitch Cilik Led Dispaly P0.9

    Pixel Pitch: 0.9 / 1.25 / 1.56 / 1.875 / 2.34mm; Ukuran kabinet: 600 * 337.5mm; Ringan lan desain langsing; 100% layanan perawatan ngarep kasedhiya; 27 "rasio aspek emas 16: 9 ukuran kabinet;
    Flying Drone UHD Small Pitch Led Dispaly P0.9
  • Tampilan LED Poster

    Wi-fi sing cerdas dipimpin Papan Adverting

    Kontrol sistem otomatis, wifi, 3G / 4G, USB, cara kontrol jarak adoh sing trep ing internet. Gampang mbusak pangopènan, akses ngarep. Perlindhungan akrilik akrilik. Cocog kanggo nggantung, dipasang ing tembok, ngadeg ing dhasar, ngadeg krenjang lan dipasang kanthi kreatif. Ngatur ukuran luwih gedhe utawa luwih cilik. Piranti multi- hotel, bank, rumah sakit, restoran lsp.
    Wi-fi Intelligent led Adverting Board
  • Tampilan LED Rental

    P3.91 Pariwara Billboard Elektronik 500 * 500 Mm Ukuran Kabinet

    1. Résolusi dhuwur ruangan lan padhang dhuwur, piksel paling cilik ing jagad 3.91mm, kualitas gambar sing ora padha ing lingkungan ruangan. 2. Perlindhungan mlebu minangka IP65, bukti cuaca lan bukti debu. 3. Keseragaman sing padhang lan warna sing padha (≥95%). 4. Super lancip lan entheng kanthi desain kabinet aluminium casting. 5. Kinerja anti-UV lan anti-oksidasi sing apik. 6. Jarak ndeleng sing amba, 160 ° ing horisontal, 160 ° ing vertikal. 7. Flatness apik banget lan ora ana celah ing antarane modul. 8. Instal lan nyopot kanthi cepet nganggo kunci sambungan sing gampang.
    P3.91 Electronic Billboard Advertising 500*500 Mm Cabinet Size
  • Tampilan LED Instalasi Telpon

    Layar LED Layanan Magnetik Indoor Disesuaikan Kanthi Garansi 3 Taun

    1. Instalasi sing gampang lan bobot entheng bisa ngasilake tembok utawa dipasang ing tembok. 2. Desain akses ngarep ngidini nggawe tampilan LED sing luwih kenthel, sing cocog kanggo sawetara lokasi khusus sing ora ana papan kanggo perawatan mburi. 3. Jinis layanan ngarep kabinet cocog kanggo layar ukuran cilik, nanging jinis layanan ngarep modul cocok kanggo ukuran apa wae.
    Indoor Magnetic Front Service LED Screen Customized With 3 Years Warranty