Tim Kita

Departemen Perusahaan
Kegiatan Perusahaan
Departemen Perusahaan

Perusahaan kita duwe departemen manajer umum, departemen produksi, departemen teknis, departemen logistik, departemen pemasaran, departemen bisnis, departemen keuangan, departemen personel.

Departemen manajer umum duwe manajer umum lan asisten manajer umum.

Departemen produksi duwe pengadaan, gudang, produksi.

Departemen teknis duwe riset lan pangembangan, teknologi produksi, pra-penjualan lan layanan purna jual.

Departemen Logistik duwe pengiriman, bea cukai.

Departemen pemasaran duwe pemasaran, promosi platform.Departemen bisnis nduweni manajer bisnis, salesman, merchandiser.

Departemen Keuangan duwe kasir lan akuntansi.

Departemen personel duwe sumber daya administratif lan sumber daya manungsa.

Kegiatan Perusahaan

team

Perusahaan kita wis melu akeh pameran domestik lan manca.

Ing 2016, melu Pameran Dubai.

Ing 2016, melu Pameran Shanghai.

Ing 2017, melu rong pameran ing Guangzhou.

Ing taun 2018, melu pameran ing Guangzhou.

Saben taun, perusahaan kita melu macem-macem pelatihan domestik utawa kegiatan kuoso saka wektu ke wektu. Contone, personel bisnis perusahaan gabung karo kompetisi paling gedhe ing platform Alibaba sing jenenge "QianCheng BaiQuan" wiwit tanggal 25 Agustus nganti 24 September lan entuk asil sing apik banget.

Ing wulan Juni 2018, perusahaan kita uga ngirim karyawan kanggo sinau macem-macem ilmu bisnis lan ilmu manajemen. Sinau kita ora bakal mandheg.