Produk

  • HD 3840HZ Full Color P2 Indoor LED Video Wall

    HD 3840HZ Tembok Video LED Indoor Warna Werna P2

    Instal cepet lan dibongkar nganggo kunci vertikal lan horisontal kanggo layar.

    Rasio kontras dhuwur 1: 3000, laju refresh tekan 3840Hz / s, skala abu-abu dhuwur bisa menehi efek visual sing nggumunake.

    Desain kabinet tipis tipis, bobot entheng, gampang digawa ing acara sewa panggung.

    Tampilan seragam kanthi struktur logam presisi, kanggo nggayuh efek seamless berkualitas tinggi.

  • Front Maintenance Outdoor P6.67 LED Display Screen Video Wall with Advertising Video Panel

    Maintenance Front P6.67 LED Video Layar Layar LED kanthi Panel Video Pariwara

    Modul Layanan Depan P6.67 Luar Ruangan: Ukuran 320x320mm;

    Sistem Kunci Pangopènan Ngarep: Cepet Kanggo Instal & Cepet Dibusak;

    Kualitas Tinggi: Nationstar leds; 3840HZ refresh rate;

    Kabinet Aluminium casting: Pendhudhukan Area Cahaya, Lancip, Cilik;

    Aplikasi: DOOH (Digital Out-of-Home Advertising), Shopping mall, Advertising Komersial, lsp.

     

     

  • Naked Eye 3D Large LED Screen Outdoor LED Display

    Tampilan LED Luar Ruangan LED Naked 3D Mripat Naked

    Gawe Iklan Menehi Tonjol saka Akeh

    Solusi tembok video 3D kita minangka pariwara sing populer;

    Nggabungke pirang-pirang tampilan 3D tanpa kacamata kanggo narik perhatian maksimal;

    Cocog kanggo papan gedhe kayata pusat blanja, pusat pameran, hotel, bandara lsp.

  • P3.91 led display screen led advertising panel SMD Full Color outdoor led panels

    P3.91 layar tampilan sing dipimpin panel pariwara SMD Full Color panel led ruangan

    Layar Tampilan LED sewa ruangan P3.91

    Aplikasi: konser musik, konferensi, stadion, pesta perayaan, demonstrasi pameran, pagelaran panggung lsp.

    Ukuran modul: 250 * 250mm

    Ukuran kabinet: 500 * 1000mm & 500 * 500mm

    Kapadhetan: 65410 piksel / m2

    Jinis drive: 1/16 scan
    Tingkat refresh: 3840Hz

    Sistem: Sistem Kontrol Nova

    Bahan Kabinet: Aluminium casting

     

  • Wholesale P10 P8 P6 P5 P4 P3 Outdoor Advertising Full Color LED Display/Screen/Sign/Panel

    Grosir P10 P8 P6 P5 P4 P3 Iklan Luar Ruangan Tampilan LED / Layar / Tanda / Panel

    Kanthi tingkat nyegerake dhuwur lan level abu-abu sing dhuwur, nggawe layar tampilan LED luwih realistis, kanggo memenuhi persyaratan kualitas visual sing dhuwur kanggo panggunaan komersial;

    Kanthi padhange, fungsi koreksi titik-titik kanthi warna;

    Konten pariwara ing layar bisa diganti kapan wae, nuduhake macem-macem pariwara kanggo macem-macem pelanggan ing wayah awan;

    Kanthi kertu fungsi mufti, sampeyan bisa nggunakake piranti lunak kanggo wektu utawa kanthi manual ngalih tampilan kapan wae kanggo entuk fungsi tanpa pengawasan.

  • 16:9 P1.2 P1.5 P1.8 small pitch led display pantalla Cob Gob 4k 8k mini pixel pitch led display screen video wall panel

    16: 9 P1.2 P1.5 P1.8 pitch kecil dipimpin tampilan pantalla Cob Gob 4k 8k mini pixel pitch led layar layar panel dinding video

    Pixel Pitch: 1.25 / 0.93 / 0.83 / 0.78 / 0.63mm

    Ukuran kabinet: 600 * 337.5 * 28mm

    Tampilan LED 8K, 4K, 2K Ultra High Definition

    Ngirit energi 50%, Konsistensi Dhuwur, Disipasi Panas sing Apik

    100% layanan perawatan ngarep kasedhiya

    Rasio aspek emas ukuran kabinet 16: 9

    Kabinet nganggo kunci cepet & pin posisi

    Skala abu-abu dhuwur sanajan padhang sing padhang

    Sudut tampilan amba lan efek tampilan sing unggul

  • indoor p2.5 p1.8 p1.5 p1.2 pantalla led panel with 640×480 led cabinet video wall screen display

    njero ruangan p2.5 p1.8 p1.5 p1.2 panel dipimpin pantalla kanthi tampilan layar tembok video kabinet 640 × 480 sing dipimpin

    Detail Produk:

    Papan Asal: Guangdong, China

    Jeneng: HOT

    Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

    Nomer Model: P2.5 ing njero ruangan

    Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

    Jumlah Pesenan Minimal: 1 Meter Persegi

    Regane: negotianable

    Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

    Wektu Pengiriman: 3-5 dina sawise mbayar

    Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

    Kemampuan Suplai: 3000 Meter persegi saben Sasi

  • 18 Years Exporter China P3 P4 P5 P6 SMD Digital Billboard Panel LED Display Outdoor P3.91 P4.81 Video LED Panels

    18 Tahun Eksportir China P3 P4 P5 P6 SMD Digital Billboard Panel LED Tampilan Luar P3.91 P4.81 Panel LED Video

    Papan Asal: Guangdong, China

    Jeneng: HOT

    Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

    Nomer Model: P3.91

    Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

    Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

    Regane: bisa dirembug

    Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

    Wektu Pengiriman: 10-25 dina sawise mbayar

    Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

    Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi saben wulan

  • P7.8 Rental Transparent Led Display Power Saving Cabinet 500×1000 Mm

    P7.8 Sewa Transparan Led Display Power Daya Kabinet 500 × 1000 Mm

    Papan Asal: Guangdong, China

    Jeneng: HOT

    Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

    Nomer Model: P7.8

    Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

    Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

    Regane: bisa dirembug

    Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

    Wektu Pengiriman: 10-30 dina sawise mbayar

    Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

    Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi saben wulan

  • Indoor Transparent LED Display P10.4 Pixel Pitch With 3840 HZ Reresh Frequency

    Tampilan LED Transparan Indoor P10.4 Piksel Pitch Kanthi Frekuensi 3840 HZ Reresh

    Papan Asal: Guangdong, China

    Jeneng: HOT

    Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

    Nomer Model: P10.4

    Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

    Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

    Regane: bisa dirembug

    Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

    Wektu Pengiriman: 10-30 dina sawise mbayar

    Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

    Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi saben wulan

  • Waterproof P8 Stadium Perimeter Led Display IP65 With 10-300 M Viewing Distance

    Tampilan Perimeter Stadion P8 Waterproof IP65 Kanthi Jarak Jarak 10-300 M

    Papan Asal: Guangdong, China

    Jeneng: Hot Electronics

    Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

    Nomer Model: P8

    Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

    Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

    Regane: negosiasi

    Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

    Wektu Pengiriman: 10-30 dina sawise mbayar

    Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

    Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi saben wulan

  • Outdoor HD Stadium Perimeter Led Display 1440Hz Refresh Rate For Advertising

    Tampilan LED Perimeter Stadion HD Luar Ruangan Refresh 1440Hz Kanggo Pariwara

    Papan Asal: Guangdong, China

    Jeneng: Hot Electronics

    Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

    Nomer Model: P10

    Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

    Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

    Regane: negosiasi

    Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

    Wektu Pengiriman: 10-30 dina sawise mbayar

    Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

    Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi saben wulan