Hubungi Kita

Alamat: Zona Industri HongDa, Jalan TianXin, Kota Shiyan, Distrik Bao'an, kutha Shenzhen, China

Telpon: 86-755-27387271 / 86-159 9961 6652

Jam: Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00 / Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita