Produk

  • Outdoor Mesh led Display

    Tampilan Mesh ruangan dipimpin

    ★ Stabilitas sing luwih dhuwur kanggo bangunan facade

    ★ Ora adhem lan kipas angin, nanging disipasi panas luwih apik

    ★ Tingkat transparansi sing luwih dhuwur

    ★ biaya murah

    ★ Bobot entheng

    ★ Akses ngarep. Pangopènan gampang kanthi alat sing kurang dibutuhake

    ★ Padhang sing luwih dhuwur, konsumsi daya sing luwih murah