Warta

  • Nationstar LED beda LED lan Aplikasi

    Ing bisnis LED, perusahaan sing didegake ing taun 1969 sing mengko melu produksi LED ing taun 1976 yaiku usaha LED Tiongkok sing kondhang ngasilake komponen komponen lan aplikasi sing ana gandhengane ing basis nasional. Ta ...
    Waca liyane
  • HotElectronics Miwiti Kerja Sawise Preinan Taun Anyar Tiongkok (2021)

    TAMPILAN LED LEADAS INDUSTRI sing NGALAMI RUANG HotElectronics minangka sumber kanggo tampilan LED bermutu, khusus, lan awet. Saliyane produk instalasi lan sewa / pementasan permanen, kita nawakake pendekatan adhedhasar solusi kanggo ngladeni pelanggan ing saindenging jagad. Ayo ngrancang siji-sijine ...
    Waca liyane
  • Cara milih tampilan LED panggung kanthi bener

    Tampilan LED sing digunakake ing latar mburi panggung diarani tampilan LED panggung. Tampilan LED sing gedhe yaiku kombinasi teknologi lan media sing sampurna. Wakil sing intuisi lan luar biasa yaiku latar mburi sing wis kita tingali ing panggung Gala Festival Musim Semi ing rong taun kepungkur ...
    Waca liyane
  • Tembok Video LED kanggo Broadcast Studios lan Pusat Command lan Control

    Ing umume ruang warta siaran TV ing saindenging jagad, tembok video LED mbaka sethithik dadi fitur permanen, minangka latar mburi dinamis lan minangka layar TV format gedhe sing nampilake update nyata. Iki minangka pengalaman ndeleng paling apik sing bisa dideleng pamirsa warta TV saiki nanging uga mbutuhake ...
    Waca liyane
  • Spesifikasi Teknis Terlibat Nalika Milih Produk LED

    Saben klien kudu ngerti spesifikasi teknis kanggo milih layar sing cocog gumantung karo kabutuhan sampeyan. 1) Pixel Pitch - Jarak piksel yaiku jarak antarane rong piksel ing milimeter lan ukuran kerapatan piksel. Bisa nemtokake kejelasan lan resolusi modul layar LED sampeyan ...
    Waca liyane