Produk

  • 16:9 P1.2 P1.5 P1.8 small pitch led display pantalla Cob Gob 4k 8k mini pixel pitch led display screen video wall panel

    16: 9 P1.2 P1.5 P1.8 pitch kecil dipimpin tampilan pantalla Cob Gob 4k 8k mini pixel pitch led layar layar panel dinding video

    Pixel Pitch: 1.25 / 0.93 / 0.83 / 0.78 / 0.63mm

    Ukuran kabinet: 600 * 337.5 * 28mm

    Tampilan LED 8K, 4K, 2K Ultra High Definition

    Ngirit energi 50%, Konsistensi Dhuwur, Disipasi Panas sing Apik

    100% layanan perawatan ngarep kasedhiya

    Rasio aspek emas ukuran kabinet 16: 9

    Kabinet nganggo kunci cepet & pin posisi

    Skala abu-abu dhuwur sanajan padhang sing padhang

    Sudut tampilan amba lan efek tampilan sing unggul

  • New Full Color COB P0.9 P1.25 Mini Pixel Pitch 2K 4K 8K LED Display

    Tampilan LED COB P0.9 P1.25 Mini Pixel Pitch 2k 4K 8K LED Lengkap

    ★ Pixel Pitch: 1.25 / 0.93 / 0.83 / 0.78 / 0.63mm;

    ★ Ukuran kabinet: 600 * 337.5 * 28mm;

    ★ Tampilan LED 8K, 4K, 2K Ultra High Definition

    ★ Ngirit energi 50%, Konsistensi Dhuwur, Disipasi Panas sing Apik

    ★ 100% layanan perawatan ngarep kasedhiya;

    ★ 27 ″ rasio aspek emas 16: 9 ukuran kabinet;

    ★ Kabinet kanthi kunci cepet sisih & pin posisi;

    ★ Ukuran abu-abu dhuwur sanajan padhang;

    ★ Sudut tampilan amba lan efek tampilan sing unggul

  • HD P1.875 small pixel led display for Studio

    Tampilan led piksel HD P1.875 cilik kanggo Studio

    Papan Asal: Guangdong, China

    Jeneng: HOT

    Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

    Nomer Model: P1.875

    Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

    Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

    Regane: bisa dirembug

    Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

    Wektu Pengiriman: 10-25 dina sawise mbayar

    Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

    Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi saben wulan

  • Flying Drone UHD Small Pitch Led Dispaly P0.9

    Flying Drone UHD Pitch Cilik Led Dispaly P0.9

    ★ Pixel Pitch: 0.9 / 1.25 / 1.56 / 1.875 / 2.34mm;

    ★ Ukuran kabinet: 600 * 337.5mm;

    ★ Ringan lan desain langsing;

    ★ 100% layanan perawatan ngarep kasedhiya;

    ★ 27 ″ rasio aspek emas 16: 9 ukuran kabinet;

    ★ Kabinet kanthi kunci cepet sisih & pin posisi;

    ★ Ukuran abu-abu dhuwur sanajan padhang;

    ★ Sudut tampilan amba lan efek tampilan sing unggul