Produk

  • HD 3840HZ Full Color P2 Indoor LED Video Wall

    HD 3840HZ Tembok Video LED Indoor Warna Werna P2

    Instal cepet lan dibongkar nganggo kunci vertikal lan horisontal kanggo layar.

    Rasio kontras dhuwur 1: 3000, laju refresh tekan 3840Hz / s, skala abu-abu dhuwur bisa menehi efek visual sing nggumunake.

    Desain kabinet tipis tipis, bobot entheng, gampang digawa ing acara sewa panggung.

    Tampilan seragam kanthi struktur logam presisi, kanggo nggayuh efek seamless berkualitas tinggi.

  • Front Maintenance Outdoor P6.67 LED Display Screen Video Wall with Advertising Video Panel

    Maintenance Front P6.67 LED Video Layar Layar LED kanthi Panel Video Pariwara

    Modul Layanan Depan P6.67 Luar Ruangan: Ukuran 320x320mm;

    Sistem Kunci Pangopènan Ngarep: Cepet Kanggo Instal & Cepet Dibusak;

    Kualitas Tinggi: Nationstar leds; 3840HZ refresh rate;

    Kabinet Aluminium casting: Pendhudhukan Area Cahaya, Lancip, Cilik;

    Aplikasi: DOOH (Digital Out-of-Home Advertising), Shopping mall, Advertising Komersial, lsp.

     

     

  • Naked Eye 3D Large LED Screen Outdoor LED Display

    Tampilan LED Luar Ruangan LED Naked 3D Mripat Naked

    Gawe Iklan Menehi Tonjol saka Akeh

    Solusi tembok video 3D kita minangka pariwara sing populer;

    Nggabungke pirang-pirang tampilan 3D tanpa kacamata kanggo narik perhatian maksimal;

    Cocog kanggo papan gedhe kayata pusat blanja, pusat pameran, hotel, bandara lsp.

  • Wholesale P10 P8 P6 P5 P4 P3 Outdoor Advertising Full Color LED Display/Screen/Sign/Panel

    Grosir P10 P8 P6 P5 P4 P3 Iklan Luar Ruangan Tampilan LED / Layar / Tanda / Panel

    Kanthi tingkat nyegerake dhuwur lan level abu-abu sing dhuwur, nggawe layar tampilan LED luwih realistis, kanggo memenuhi persyaratan kualitas visual sing dhuwur kanggo panggunaan komersial;

    Kanthi padhange, fungsi koreksi titik-titik kanthi warna;

    Konten pariwara ing layar bisa diganti kapan wae, nuduhake macem-macem pariwara kanggo macem-macem pelanggan ing wayah awan;

    Kanthi kertu fungsi mufti, sampeyan bisa nggunakake piranti lunak kanggo wektu utawa kanthi manual ngalih tampilan kapan wae kanggo entuk fungsi tanpa pengawasan.

  • indoor p2.5 p1.8 p1.5 p1.2 pantalla led panel with 640×480 led cabinet video wall screen display

    njero ruangan p2.5 p1.8 p1.5 p1.2 panel dipimpin pantalla kanthi tampilan layar tembok video kabinet 640 × 480 sing dipimpin

    Detail Produk:

    Papan Asal: Guangdong, China

    Jeneng: HOT

    Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

    Nomer Model: P2.5 ing njero ruangan

    Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

    Jumlah Pesenan Minimal: 1 Meter Persegi

    Regane: negotianable

    Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

    Wektu Pengiriman: 3-5 dina sawise mbayar

    Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

    Kemampuan Suplai: 3000 Meter persegi saben Sasi

  • Indoor Magnetic Front Service LED Screen Customized With 3 Years Warranty

    Layar LED Layanan Magnetik Indoor Disesuaikan Kanthi Garansi 3 Taun

    Jeneng: HOT

    Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

    Nomer Model: P2.5 ing njero ruangan

    Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

    Jumlah Pesenan Minimal: 1 Meter Persegi

    Regane: negotianable

    Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

    Wektu Pengiriman: 3-5 dina sawise mbayar

    Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

    Kemampuan Suplai: 3000 Meter persegi saben Sasi

  • Fixed Installation LED Display – Outdoor P6

    Tampilan LED Instalasi Tetep - P6 Luar Ruangan

    ★ Kanthi tingkat nyegerake dhuwur lan level abu-abu dhuwur, nggawe layar tampilan LED luwih realistis, kanggo memenuhi persyaratan kualitas visual sing dhuwur kanggo panggunaan komersial;

    ★ Kanthi padhang, fungsi koreksi titik-titik kanthi warna;

    ★ Konten pariwara ing layar bisa diganti kapan wae, nuduhake macem-macem pariwara kanggo macem-macem pelanggan ing wayah awan;

    ★ Kanthi kertu fungsi mufti, sampeyan bisa nggunakake piranti lunak kanggo wektu utawa kanthi manual ngalih tampilan kapan wae kanggo entuk fungsi sing ora diawasi.