18 Tahun Eksportir China P3 P4 P5 P6 SMD Digital Billboard Panel LED Tampilan Luar P3.91 P4.81 Panel LED Video

Katrangan singkat:

Papan Asal: Guangdong, China

Jeneng: HOT

Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

Nomer Model: P3.91

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

Regane: bisa dirembug

Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

Wektu Pengiriman: 10-25 dina sawise mbayar

Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi saben wulan


Detail Produk

Tag Produk

Kita bakal ngaturake penawaran kanggo para pembeli sing terhormat kanthi solusi sing paling antusias kanggo Eksportir China 18 P3 P4 P5 P6 SMD Digital Billboard Panel LED Tampilan P3.91 P4.81 Video LED Panel, Muga-muga bisa nemtokake sawetara interaksi puas karo sampeyan saka ing sacedhake jangka panjang. Kita bakal ngandhani babagan kemajuan kita lan ngarepake nggawe hubungan perusahaan sing tetep bebarengan karo sampeyan.
Kita bakal ngaturake awake dhewe kanggo nawakake pembeli sing dihormati kanthi solusi sing paling antusias banget Kabinet Tampilan LED China, Tampilan ruangan, Muga-muga duwe hubungan kerja sama jangka panjang karo klien. Yen sampeyan kasengsem ing produk lan solusi, aja ragu ngirim priksaan kanggo jeneng perusahaan / kami. Kita priksa manawa sampeyan bisa wareg babar pisan kanthi solusi sing paling apik!
Kita bakal ngaturake penawaran kanggo para pembeli sing terhormat kanthi solusi sing paling antusias kanggo Eksportir China 18 P3 P4 P5 P6 SMD Digital Billboard Panel LED Tampilan P3.91 P4.81 Video LED Panel, Muga-muga bisa nemtokake sawetara interaksi puas karo sampeyan saka ing sacedhake jangka panjang. Kita bakal ngandhani babagan kemajuan kita lan ngarepake nggawe hubungan perusahaan sing tetep bebarengan karo sampeyan.
18 Tahun Eksporter China LED Kabinet Tampilan, Tampilan Luar Ruangan, Muga-muga bisa duwe hubungan kerja sama jangka panjang karo klien. Yen sampeyan kasengsem ing produk lan solusi, aja ragu ngirim priksaan kanggo jeneng perusahaan / kami. Kita priksa manawa sampeyan bisa wareg babar pisan kanthi solusi sing paling apik!

Rental-P3.91-4.81 led-display_01 Rental-P3.91-4.81 led-display_02 Rental-P3.91-4.81 led-display_03 Rental-P3.91-4.81 led-display_04 Rental-P3.91-4.81 led-display_05 Rental-P3.91-4.81 led-display_06 Rental-P3.91-4.81 led-display_07 Rental-P3.91-4.81 led-display_08


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita