Flying Drone UHD Pitch Cilik Led Dispaly P0.9

Katrangan singkat:

★ Pixel Pitch: 0.9 / 1.25 / 1.56 / 1.875 / 2.34mm;

★ Ukuran kabinet: 600 * 337.5mm;

★ Ringan lan desain langsing;

★ 100% layanan perawatan ngarep kasedhiya;

★ 27 ″ rasio aspek emas 16: 9 ukuran kabinet;

★ Kabinet kanthi kunci cepet sisih & pin posisi;

★ Ukuran abu-abu dhuwur sanajan padhang;

★ Sudut tampilan amba lan efek tampilan sing unggul


Detail Produk

Tag Produk

Flying Drone UHD Pitch Cilik Led Dispaly P0.9

★ Pixel Pitch: 0.9 / 1.25 / 1.56 / 1.875 / 2.34mm;

★ Ukuran kabinet: 600 * 337.5mm;

★ Ringan lan desain langsing;

★ 100% layanan perawatan ngarep kasedhiya;

★ 27 "rasio aspek emas 16: 9 ukuran kabinet;

★ Kabinet kanthi kunci cepet sisih & pin posisi;

★ Ukuran abu-abu dhuwur sanajan padhang;

★ Sudut tampilan amba lan efek tampilan sing unggul

Hi-tech Pitch Pixel Pitch Series
Pitch Pixel (mm) 0,9
Konfigurasi LED COB 
Ukuran Modul  150mm x 168. 75mm
Resolusi Modul 166mm x 187mm
Ukuran Kabinet 600mm x 337. 5mm 
Resolusi Kabinet 664mm x 374mm 
Ndeleng Angle (H / V) 140/140 
Padhang (Cds / m2) 800
Reflash Rate (Hz) 1920-3840 
Skala Abu-abu (Bit) 16
Konsumsi Daya (Maks / Rata-rata W / m2) 300/100
Ip Rate (Ngarep / Mburi) 30/30
Tegangan Kerja (V) 110/220 
Suhu Makarya -20- 65 ℃ 
Asor Makarya 10% -95%

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita