Layar LED Layanan Magnetik Indoor Disesuaikan Kanthi Garansi 3 Taun

Katrangan singkat:

Jeneng: HOT

Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

Nomer Model: P2.5 ing njero ruangan

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 1 Meter Persegi

Regane: negotianable

Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

Wektu Pengiriman: 3-5 dina sawise mbayar

Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

Kemampuan Suplai: 3000 Meter persegi saben Sasi


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Jeneng: HOT

Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

Nomer Model: P2.5 ing njero ruangan

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 1 Meter Persegi

Regane: negotianable

Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

Wektu Pengiriman: 3-5 dina sawise mbayar

Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

Kemampuan Suplai: 3000 Meter persegi saben Sasi

Pitch Pixel:

P2.5 Ing jero ruangan

Jinis ngarep:

Panganan ngarep

Panggunaan:

Njero ruangan

Garansi:

3 Taun

Refresh Rate:

3840Hz

Frame Frame:

60-85 Hz

Konfigurasi Piksel:

SMD 3in1

Ukuran Layar:

Disesuaikan

Indoor-Magnetic-Front-LED-Display-5
Indoor-Magnetic-Front-LED-Display-3
Indoor-Magnetic-Front-LED-Display-6

Layanan Tampilan LED Magnetik Indoor P2.5 Layar Tampilan LED Layar Video Led Tampilan Tembok

Modul

Pitch Pixel (mm)

2.5mm

Konfigurasi LED

Smd2020

Kapadhetan

250000pixels / ㎡

Resolusi Modul

128pixel (L) * 64pixel (H)

Modul Dimensio

320mm (L) * 160mm (H) * 20mm (D)

1. Jarak piksel 2.5mm, tampilan LED definisi tinggi.

2. Sudut ndeleng amba. Sudut ndeleng horisontal lan sudut pandang vertikal bisa nganti 160 derajat.

3. Warna lan cahya sing cocog. Chip LED diurutake kanthi 2.5nm, dene bedane padhang chip ana ing 10%.

4. Kabinet aluminium die-cast 640x480mm kanggo instalasi tetep lan instalasi gantung.

5. Umur dawa. Panel LED P2.5 bisa digunakake luwih saka limang taun ing kahanan sing apik tanpa ndandani.

6. Rega sing kompetitif banget ing pasar. Kita duwe sistem kontrol tuku sing ketat lan sistem manajemen operasi perusahaan.

Indoor-Magnetic-Front-LED-Display-1
Indoor-Magnetic-Front-LED-Display-2
Indoor-Magnetic-Front-LED-Display-4

Pambuka Produk

Endi layar sing biasane digunakake?

Seri iki biasane digunakake kanggo tampilan sing dipimpin tetep khusus, sing duwe papan cilik ing mburi layar supaya ora bisa kasedhiya kanthi akses pangopènan, mula mung bisa njaga ing ngarep. Dheweke digunakake ing Iklan, Asrama, Sekolah, Stasiun, lsp.

Keuntungan saka tampilan jinis iki:

1. Instalasi sing gampang lan bobot entheng bisa ngasilake tembok utawa dipasang ing tembok.

2. Desain akses ngarep ngidini nggawe tampilan LED sing luwih kenthel, sing cocog kanggo sawetara lokasi khusus sing ora ana papan kanggo perawatan mburi.

3. Jinis layanan ngarep kabinet cocog kanggo layar ukuran cilik, nanging jinis layanan ngarep modul cocok kanggo ukuran apa wae.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita