Layar LED P2.6 HD Indoor

Katrangan singkat:

Tingkat nyegerake dhuwur 3840Hz

Lemari casting kanthi kunci kurva +/- 15 °

500mm x 500mm / 500mm x 1000mm otpion kabinet

Tingkat LED refresh rate LED njero ruangan ing ruangan P2.6


Detail Produk

Tag Produk

Layar LED P2.6 HD Indoor

Tingkat nyegerake dhuwur 3840Hz

Lemari casting kanthi kunci kurva +/- 15 °

500mm x 500mm / 500mm x 1000mm otpion kabinet

Tingkat LED refresh rate LED njero ruangan ing ruangan P2.6

Parameter Tampilan LED P2.6 Indoor
 

Modul

Pitch Pixel 2.6mm
  Ukuran Modul 250x250mm
  Resolusi Modul 96x96 piksel
  Lampu LED SMD1921


Panel LED

Ukuran Kabinet 500x500mm
  Resolusi Kabinet 192x192 piksel
  Bahan Kabinet Aluminium mati-casting
  Bobot Kabinet ≦ 6,5kg
  Kapadhetan Piksel 147456 piksel / m2
  Padhang 1200cd
  Tingkat Refresh ≧ 3840HZ




Layar LED

Skala Abu-abu 14-16 dicokot
  Rata-rata. Konsumsi Daya 300W /
  Maks. Konsumsi Daya 800W /
  Ndeleng Angle V 160 ° / H 160 °
  Tingkat IP IP40
  Layanan Pangopènan Ngarep / Mburi
  Lingkungan Kerja -20 ℃ ~ 50 ℃, 10% -90% RH
  Lingkungan Panyimpenan -40 ℃ ~ 60 ℃, 10% -90% RH
  Sinyal Input VGA, DVI, HDMI, SDI, lsp

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita