1.5T / Sqm Bearing Durable Dance Starlit Durable P6.25 Sudut Ndeleng Gedhe

Katrangan singkat:

Papan Asal: Guangdong, China

Jeneng: HOT

Sertifikasi: CE & ROHS

Nomer Model: P3.91 / P6.25 / P8.9 / P10

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

Regane: Rembugan

Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

Wektu Pangiriman: 10-30 dina kerja sawise mbayar

Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C, Western Union

Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Papan Asal: Guangdong, China

Jeneng: HOT

Sertifikasi: CE & ROHS

Nomer Model: P3.91 / P6.25 / P8.9 / P10

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

Regane: Rembugan

Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

Wektu Pangiriman: 10-30 dina kerja sawise mbayar

Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C, Western Union

Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi

Lampu:

SMD2525

Bahan Kabinet:

Aluminium mati-casting

Kapadhetan piksel:

25600 Titik / ㎡

Mode Drive:

5 Scan

Ndeleng Jarak:

7-20m

Ndeleng Angle (H / V):

140 ° / 140 °

Ukuran modul:

250mm * 250mm

Resolusi modul:

40 * 40

led-dance-floor-3
led-dance-floor-4

1.5T / sqm bantalan sudhut ndeleng P6.25 Led Dance lantai awet

Desain rasio kontras sing dhuwur

Topeng sing dirancang dening 10 taun tim pengalaman kerja. Topeng transparansi sing dhuwur bisa menehi gambar sing bening lan njaga warna layar lantai lantai nari sing mewah

Kinerja momotan sing apik banget

Layar LED Lantai Dansa kita nggunakake topeng akrilik sing bisa digunakake kanthi langsung. Kabinet besi desain ulang ningkatake struktur bantalan beban. Bantalan beban nganti 1,5 T / ㎡. Basis bisa diatur saka 0,6 nganti 1 meter.

Ukuran standar kabinet

Layar LED P6.25 Tari Lantai bisa dipasang langsung tanpa kursi. Gampang banget lan cepet banget.

Efek interaktif

Tampilan layar interaktif kanthi nutul layar

Pangopènan sing trep

Kabinet bisa dibongkar kanthi individu sing gampang lan cepet dipasang lan dirawat. Desain modular minangka struktur khusus kanggo lantai joget

Fungsi proteksi gedhe kanggo njamin keamanan

Tingkat proteksi IP 65 nggawe layar sing dipimpin anti-bledug lan anti banyu sing nglindhungi layar sing dipimpin kanthi apik ing lingkungan sing keras.

led-dance-floor-2
led-dance-floor-1

Parameter Produk

Pitch Pixel (mm)

6.25

Konfigurasi Piksel

SMD 3in1

Kapadhetan piksel (piksel / m²)

25600

Ukuran Kabinet

1000mm * 500mm

Resolusi Kabinet

160 * 80

Ukuran Modul

250mm * 250mm

Resolusi Modul

40 * 40

Ndeleng Angle (H / V)

140/140

Padhang

≥4000

Konsumsi Daya Rata-rata

300

Konsumsi Daya Maksimal (w / m2)

800

Jinis Drive

1/5

Pangolahan Warna

16,7 yuta

Pangiriman Data

CAT 5 / Serat Optik

Sumber Gambar

S-Video, PAL / NTSC

Format

Kompatibilitas Video DVI, VGA, komposit

MTBF

5000Hrs

Tegangan Makarya

220V / 110V

Suhu Makarya (℃)

-20-65 ℃

Asor Makarya

10% -95%


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita