Tampilan LED sudhut mlengkung njero ruangan, Papan Tampilan Tandha Programmable LED P2.6

Katrangan singkat:

Papan Asal: Guangdong, China

Jeneng: HOT

Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

Nomer Model: P2.6

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

Regane: bisa dirembug

Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

Wektu Pengiriman: 10-25 dina sawise mbayar

Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi saben wulan


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Papan Asal: Guangdong, China

Jeneng: HOT

Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

Nomer Model: P2.6

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

Regane: bisa dirembug

Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

Wektu Pengiriman: 10-25 dina sawise mbayar

Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi saben wulan

Panggunaan:

Njero ruangan

Fungsi Tampilan:

Video

Ukuran Layar:

Disesuaikan

Garansi:

2 taun

Refresh Rate:

4000Hz

Frekuensi Frame:

60-85 Hz

Konfigurasi Piksel:

SMD 3in1

Ndeleng Angle (H / V):

160/160

Curved-led-display-cabinet-1
Curved-led-display-cabinet-6
Curved-led-display-cabinet-4

Tampilan LED Arc Indoor, Papan Tampilan Tandha Programmable LED P2.6

• Ringan: Teknologi aluminium casting bisa dadi cahya kabinet siji.

• Sudut ndeleng amba: Topeng sing dirancang khusus bisa nggawe sudut pandang horisontal nganti 160 derajat.

• Sambungan mulus: Teknologi casting mati aluminium, bebarengan karo prosesi CNC presisi tinggi, nggawe presisi tekan 0,05 mm supaya bisa nggayuh rakit lancar.

• Gampang dijaga: Ora prelu mbongkar kabeh layar kanggo njaga. Saben komponen bisa dipisahake kanggo tujuan kasebut.

• Konsumsi daya sithik: Gabungan karo teknologi nyetel otomatis sing padhang lan pasokan listrik PFC, Arus sithik bisa ngirit energi luwih saka 35%, yaiku kanthi ngirit dhuwit.

• Padhang sing sithik lan skala abu-abu dhuwur: Skala abu-abu 14 Bit-16 Bit kanggo ngasilake kinerja sing apik nalika padhang dikurangi dadi 20%.

• Pembatalan Ghost: Kualitas gambar sing apik lan jelas tanpa memedi. Hantu hulu lan hulu bisa dibatalake kanthi otomatis.

Curved-led-display-cabinet-2
Curved-led-display-cabinet-5
Curved-led-display-cabinet-3

Parameter Produk

Pitch Pixel (mm)

2.6

Konfigurasi Piksel

SMD 3in1

Kapadhetan piksel (piksel / m²)

147.928

Ukuran Kabinet (mm)

500 * 500

Resolusi Kabinet

192 * 192

Ukuran Modul (mm)

250 * 250

Resolusi Modul

96 * 96

Ndeleng Angle (H / V)

160/160

Ndeleng Jarak (m)

3-15

Padhang (cd / m2)

≥1200

Konsumsi Daya Rata-rata

500

Konsumsi Daya Maksimal (w / m2)

1000

Jinis Drive

1/32

Pangolahan Warna

16,7 yuta

Tingkat Refresh

4000HZ

Pangiriman Data

CAT 5 / Serat Optik

Sumber Gambar

S-Video, PAL / NTSC

Format

Kompatibilitas Video DVI, VGA, komposit

Sistem Kontrol

Linsn, Nova

Urip

100000Hrs

MTBF

5000Hrs

Tingkat IP

IP54

Tegangan Makarya

220V / 110V

Suhu Makarya (℃)

-20-65 ℃

Asor Makarya

10% -95%

Aplikasi Produk

Sijine tampilan digital supaya bisa digunakake kanggo bisnis sampeyan. Gunakake layar digital sing apik banget kanggo narik kawigaten para pamirsa.

Papan reklame digital kanggo acara lan papan gedhe

Wow para penggemar kanthi tampilan digital acara sing narik kawigaten lan nyenengake. Solusi layar LED M-bright minangka cara sing paling apik kanggo nggawe acara sampeyan utawa nggawe stadion, taman tema utawa balai bioskop langsung dadi papan sing apik banget.

Tampilan LED digital ing keramahan

Gawe kesan tahan lama supaya pelanggan bisa luwih akeh maneh. Hotel lan kapal pesiar paling apik nggunakake solusi tampilan digital serbaguna kanggo menehi merek kompetitif.

Tampilan LED digital tur

Tarik perhatian para pamirsa lan semangatake semangat kanthi rinci babagan kinerja lan sudut pandang liyane. Setel swasana supaya kinerja sampeyan luwih apik lan urip kanthi tampilan LED ukuran gedhe khusus.

 

Layanan Kita

Layanan pra-sale:

1. Pitakon bakal dijawab sajrone 24 jam.

2. We nawakake riset pasar lan ramalan kanggo pelanggan.

3. Kita nyedhiyakake solusi khusus lan profesional adhedhasar kebutuhan pelanggan.

4. Lembar data lan conto kasedhiya.

5. Kita nawakake layanan liyane sing dibutuhake, kayata desain kemasan khusus lan kunjungan pabrik, lsp.

Layanan sing didol:

1. Kita bakal tetep nglacak prosedur produksi.

2. Kita nyedhiyakake foto lan video sajrone produksi.

3. suku cadang gratis kasedhiya.

Layanan sawise didol:

1. Periode tanggapan keluhan ora ngluwihi 24 jam; pandhuan pangopènan lan solusi masalah sing ditawakake sajrone 48 jam.

2. Garansi: Sajrone 24 wulan.

3. Latihan teknisi gratis kasedhiya.

4. Kita nawakake dokumen lengkap kanthi gratis, kalebu pandhuan instalasi, manual operasi piranti lunak, manual pangopènan gampang lan CD piranti lunak sistem kontrol, lsp.

 

Napa Pilih AS

1. Kita duwe pengalaman layar dipimpin luwih saka 10 taun.

2. Kita duwe spesialisasi ing konfigurasi dhuwur lan produk berkualitas tinggi.

3. Kita duwe tim R&D profesional sing duwe katrampilan pangembangan profesional.

4. Riset lan pangembangan, desain, produksi, penjualan lan layanan terintegrasi. Saben materi sing digunakake ing njero bakal dijupuk kanthi tliti lan bakal dites kanthi lengkap.

5. Pabrik 100%, wektu jaminan suku cadang 2 taun.

6. Kita pabrik, kita bisa menehi rega sing luwih apik tinimbang Perusahaan Perdagangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita