Tampilan Led P2C ARC warna kebak, Layar Led sudhut mlengkung Pariwara

Katrangan singkat:

Papan Asal: Guangdong, China

Jeneng: HOT

Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

Nomer Model: P2.5

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

Regane: bisa dirembug

Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

Wektu Pengiriman: 10-25 dina sawise mbayar

Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi saben wulan


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Papan Asal: Guangdong, China

Jeneng: HOT

Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

Nomer Model: P2.5

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

Regane: bisa dirembug

Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

Wektu Pengiriman: 10-25 dina sawise mbayar

Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi saben wulan

Garansi:

24 Wulan

Frekuensi Frame:

60-85 Hz

MTBF:

5000Hrs

Urip:

100000Hrs

Ndeleng Jarak (m):

2-80m

Padhang:

≥800cd / m2

Tingkat IP:

IP43

Tegangan Kerja:

220V / 110V

Indoor-P2.5-1
Indoor-P2.5-2
Indoor-P2.5-3

Tampilan Led P2C ARC warna kebak, Layar Led sudhut mlengkung Pariwara 

Tampilan LED busur minangka tampilan bentuk inovatif, sing luwih narik kawigaten kanthi bentuk busur. Miturut ukuran busar, dipérang dadi tampilan LED kurva umum lan tampilan bentuke kolom. Lan pancen lapangan sing apik banget lan makmur.

Modul tampilan LED busur padha karo umume, lan bentuk kabinet yaiku kurva.

flexible-led-screen-1
flexible-led-screen-3
flexible-led-screen-2

Parameter Produk

Pitch Pixel (mm)

2.5

Konfigurasi Piksel

SMD 3in1

Kapadhetan piksel (piksel / m²)

250000

Ndeleng Angle (H / V)

160/160

Ndeleng Jarak (m)

2-80

Ukuran Modul (mm)

320 * 160

Resolusi Modul

128 * 64

Padhang (cd / m2)

≥800

Konsumsi Daya Rata-rata

500

Konsumsi Daya Maksimal (w / m2)

1000

Jinis Drive

1/32

Pangolahan Warna

16,7 yuta

Tingkat Refresh

4000HZ

Pangiriman Data

CAT 5 / Serat Optik

Sumber Gambar

S-Video, PAL / NTSC

Format

Kompatibilitas Video DVI, VGA, komposit

Sistem Kontrol

Nova

Tingkat IP

IP43

Tegangan Makarya

220V / 110V

Suhu Makarya (℃)

-20-65 ℃

Asor Makarya

10% -95%

Fitur Produk 

1. Sudut ndeleng amba, efek ndeleng sing sampurna & nyengsemake.

2. Desain tampilan arc busur sing apik ora mung njamin kombinasi lemari sing apik, nanging uga njamin harmoni karo lingkungane, sing nggawe layar awak dadi pemandangan sing mandiri nalika ora bisa digunakake.

3. Topeng modul Tampilan LED busur kanthi homogenitas dhuwur pas karo modul. Werna topeng sing rata-rata ora nggawe warna utawa bayangan saka sudut apa wae.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita