Lantai Tari Led Interaktif P3.91, Lantai Tari Disko HD

Katrangan singkat:

Papan Asal: Guangdong, China

Jeneng: HOT

Sertifikasi: CE & ROHS

Nomer Model: P3.91

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

Regane: Rembugan

Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

Wektu Pangiriman: 10-30 dina kerja sawise mbayar

Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C, Western Union

Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Papan Asal: Guangdong, China

Jeneng: HOT

Sertifikasi: CE & ROHS

Nomer Model: P3.91

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

Regane: Rembugan

Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

Wektu Pangiriman: 10-30 dina kerja sawise mbayar

Ketentuan Pembayaran: T / T, L / C, Western Union

Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi

Model:

3.91mm

Kapadhetan piksel:

65536 titik / sqm

Ukuran modul:

250mm * 250mm

Bobot modul:

1kg

Ndeleng Jarak:

4-100m

Ndeleng Angle (H / V):

140/140

Refresh Rate:

1920HZ

Lampu:

SMD1921

Interactive-Led-Dance-Floor-3
Interactive-Led-Dance-Floor-2
Interactive-Led-Dance-Floor-1

Lantai tari layar / layar / layar dipimpin tampilan tari multifungsi interaktif

Desain rasio kontras sing dhuwur

Mask Topeng sing dirancang dening tim pengalaman kerja 10 taun. Topeng transparansi sing dhuwur bisa menehi gambar sing bening lan njaga warna layar lantai lantai nari sing mewah

Kinerja momotan sing apik banget

LEDP3.91 Layar LED Lantai Tari SMD Luar Ruangan nganggo topeng akrilik sing nganggo hard sing bisa diambah langsung. Kabinet besi desain ulang ningkatake struktur bantalan beban. Bantalan beban nganti 1,5 T / ㎡. Basis bisa diatur saka 0,6 nganti 1 meter.

Ukuran standar kabinet

Screen Layar LED Lantai Tari P3.91 kita bisa diinstal langsung tanpa kursi. Gampang banget lan cepet banget.

Efek interaktif

DisplayTampilan layar interaktif kanthi nutul layar

Pangopènan sing trep

Cabinet Kabinet bisa dibongkar kanthi individu sing gampang lan cepet kanggo dipasang lan dirawat. Desain modular minangka struktur khusus kanggo lantai joget

Fungsi proteksi gedhe kanggo njamin keamanan

Tingkat proteksi ✭IP 65 nggawe layar sing dipimpin anti-bledug lan anti banyu sing nglindhungi layar sing dipimpin kanthi apik ing lingkungan sing angel.

Interactive-Led-Dance-Floor-5
Interactive-Led-Dance-Floor-4

Parameter Produk

Pitch Pixel (mm)

3.91

Konfigurasi Piksel

SMD 3in1

Kapadhetan piksel (piksel / m²)

65536

Ukuran Kabinet

500mm * 1000mm

Resolusi Kabinet

128 * 256

Ukuran Modul

250mm * 250mm

Resolusi Modul

64 * 64

Ndeleng Angle (H / V)

140/140

Padhang

≥4000

Konsumsi Daya Rata-rata

300

Konsumsi Daya Maksimal (w / m2)

800

Jinis Drive

1/16

Pangolahan Warna

16,7 yuta

Pangiriman Data

CAT 5 / Serat Optik

Sumber Gambar

S-Video, PAL / NTSC

Format

Kompatibilitas Video DVI, VGA, komposit

MTBF

5000Hrs

Tegangan Makarya

220V / 110V

Suhu Makarya (℃)

-20-65 ℃

Asor Makarya

10% -95%

Layanan Kita

Instalasi servive

kita duwe akeh pengalaman babagan nginstal ing jaban rangkah, yen sampeyan butuh layanan instalasi, kita bisa ngirim insinyur menyang negara sampeyan, nanging biayane kudu dibayar karo pelanggan.

Pangopènan gratis sajrone urip lan layanan upgrade piranti lunak. lan yen sampeyan duwe masalah nggunakake piranti lunak sampeyan bisa ngubungi, lan kita bakal ngatasi masalah kasebut sajrone 24 jam.

kita bakal reponse sampeyan 24 jam

yen sampeyan duwe pitakon babagan layar sing dipimpin, pandhuan pangopènan lan solusi masalah diwenehake ing 48 jam.

Nyedhiyakake program loading kanggo pelanggan, supaya bisa digunakake sanalika nginstal layar sing dipimpin, ora prelu debug maneh.

Latihan teknis gratis

kanggo cara nggunakake lan nangani piranti lunak, njaga, nginstal, nampilake debugging.

Laporan pelacakan kepuasan pelanggan.

Lamaran

Lantai tari sing dipimpin bisa digunakake ing panggung, bar, pusat hiburan, pusat perbelanjaan lan teater lsp. Iki minangka produk sing ora bisa diganti kanthi dekorasi lantai. Sambatan sing kuwat, nyandhang, rapi, karakteristik saluran pembuangan panas sing apik banget lan performa apik ing aplikasi apa wae


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita