Wi-fi sing cerdas dipimpin Papan Adverting

Katrangan singkat:

★ Kontrol sistem otomatis, wifi, 3G / 4G, USB, cara kontrol jarak adoh sing trep ing internet

★ Gampang mbusak pangopènan, akses ngarep

★ Perlindhungan akrilik akrilik

★ Cocog kanggo nggantung, dipasang ing tembok, ngadeg ing dhasar, ngadeg krenjang lan instalasi kreatif

★ Ngatur ukuran luwih gedhe utawa luwih cilik

★ Piranti multi- hotel, bank, rumah sakit, restoran lsp


Detail Produk

Tag Produk

Wi-fi sing cerdas dipimpin Papan Adverting

★ Kontrol sistem otomatis, wifi, 3G / 4G, USB, cara kontrol jarak adoh sing trep ing internet

★ Gampang mbusak pangopènan, akses ngarep

★ Perlindhungan akrilik akrilik

★ Cocog kanggo nggantung, dipasang ing tembok, ngadeg ing dhasar, ngadeg krenjang lan instalasi kreatif

★ Ngatur ukuran luwih gedhe utawa luwih cilik

★ Piranti multi- hotel, bank, rumah sakit, restoran lsp

Intelligent-led-Adverting-Board-4
Intelligent-led-Adverting-Board-1
Intelligent-led-Adverting-Board-3
Papan Pariwara Led Wi-Fi sing Cerdas - Ing Ruangan
  Jarak piksel P2.5 P3
Parameter Tampilan Wangun LED SMD 3 ing 1 SMD 3 ing 1
  Konfigurasi LED 1R1G1B 1R1G1B
  Ukuran Modul 160mm * 160mm  192mm * 192mm
  Metode Drive  1/32 1/32
Ukuran Biasa Ukuran Tampilan 640 * 1920mm  576 * 1920mm
  Resolusi Tampilan  256 * 768  192 * 640
  Nomer Modul 4 * 12  3 * 10
Optik Padhang 1000cd / m  1000cd / ㎡
  Ndeleng Angle  H / V 160/160  H / V 160/160
Kekuwatan Konsumsi daya maksimal 976w / ㎡ 880w / ㎡
  Konsumsi daya Ave  600w / ㎡ 570w / ㎡
  Tegangan Makarya 220V / 110V 220V / 110V
Sistem kontrol Frekuensi Frame 60 85 HZ 60 85 HZ
  Tingkat Refresh 1920Hz 1920Hz
  Tanggal Pangiriman  CAT 5 / Serat Optik CAT 5 / Serat Optik
  Sumber Gambar  S Video PAL / NTSC S Video PAL / NTSC
  Format Kompatibilitas Video    
Komposit DVI VGA
Kompatibilitas Video   
Komposit DVI VGA
Linuwih Suhu Makarya 20 65 20 65
  Jangka Urip 100000 Jam 100000 Jam
  Tingkat IP IP 54 IP 54

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita