P3.91 Pariwara Billboard Elektronik 500 * 500 500 * 1000 mm Ukuran Kabinet

Katrangan singkat:

Papan Asal: Guangdong, China

Jeneng: HOT

Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

Nomer Model: P3.91

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

Regane: bisa dirembug

Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

Wektu Pengiriman: 10-25 dina sawise mbayar

Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi saben wulan


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk:

Papan Asal: Guangdong, China

Jeneng: HOT

Sertifikasi: CE-EMC, CE-LVD, RoHS

Nomer Model: P3.91

Ketentuan Pembayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimal: 1 meter persegi

Regane: bisa dirembug

Rincian Kemasan: paket kayu utawa kasus penerbangan disaranake, gagasan pelanggan bisa ditampa

Wektu Pengiriman: 10-25 dina sawise mbayar

Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, MoneyGram, L / C, D / A, D / P

Kemampuan Pasokan: 3000 meter persegi saben wulan

Garansi:

24 Wulan

Frekuensi Frame:

60-85 Hz

Ukuran Moduel:

250 * 250mm

Resolusi modul:

64 * 64

Ukuran Kabinet:

500 * 500mm

Resolusi Kabinet:

128 * 128

Padhang:

≥4000 Cd / m2

Tingkat IP:

IP65

P3.91-Electronic-Billboard-Advertising-9
P3.91-Electronic-Billboard-Advertising-3
P3.91-Electronic-Billboard-Advertising-1

Tampilan LED Rental Luar Ruangan, Tampilan Papan LED P3.91 Elektronik

Katrangan Produk

1. Résolusi dhuwur ruangan lan padhang dhuwur, piksel paling cilik ing jagad 3.91mm, kualitas gambar sing ora padha ing lingkungan ruangan.

2. Perlindhungan mlebu minangka IP65, bukti cuaca lan bukti debu.

3. Keseragaman sing padhang lan warna sing padha (≥95%).

4. Super lancip lan entheng kanthi desain kabinet aluminium casting.

5. Kinerja anti-UV lan anti-oksidasi sing apik.

6. Jarak ndeleng sing amba, 160 ° ing horisontal, 160 ° ing vertikal.

7. Flatness apik banget lan ora ana celah ing antarane modul.

8. Instal lan nyopot kanthi cepet nganggo kunci sambungan sing gampang.

Kaluwihan Produk

• Kontras dhuwur lan kualitas gambar dhuwur.

• Permukaan sing alus, tampilan LED definisi tinggi, resolusi dhuwur nggawa efek tampilan sing alus.

• Jangkauan warna sing wiyar, keseragaman warna sing apik banget, ora ana efek pelangi, nyebarake stabilitas sing kuat.

• Bobot entheng, gampang diklumpukake lan dibongkar.

• Pangopènan bisa dadi siji titik utawa lampu siji.

Parameter Produk

Pitch Pixel (mm)

3.91

Konfigurasi Piksel

SMD 3in1

Kapadhetan piksel (piksel / m²)

65410

Ukuran Kabinet (mm)

500 * 500/500 * 1000

Resolusi Kabinet

128 * 128/128 * 256

Ukuran Modul (mm)

250 * 250

Resolusi Modul

64 * 64

Ndeleng Angle (H / V)

160/160

Ndeleng Jarak (m)

3.9-20

Padhang (cd / m2)

≥4000

Konsumsi Daya Rata-rata

500

Konsumsi Daya Maksimal (w / m2)

1000

Jinis Drive

1/16

Pangolahan Warna

16,7 yuta

Tingkat Refresh

4000HZ

Pangiriman Data

CAT 5 / Serat Optik

Sumber Gambar

S-Video, PAL / NTSC

Format

Kompatibilitas Video DVI, VGA, komposit

Sistem Kontrol

Linsn, Nova

Tegangan Makarya

220V / 110V

Suhu Makarya (℃)

-20-65 ℃

Asor Makarya

10% -95%


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita